Evenementgegevens


Dit weekend wordt een spetterende afsluiting van het voorjaars duikseizoen! Natuurlijk kunnen (hopelijk) veel duikers hun volgende brevet in ontvangst nemen. We gaan een paar mooie duiken maken, maar vooral ook lekker genieten en uitbundig feesten.

Vrienden van Dolphin live

Voor de zaterdagavond zijn kosten nog moeite gespaard. Onze eigen huisbierbrouwer Tim opnieuw is al bezig om een speciaal Dolphin biertje brouwen! De beroemde topzanger en entertainer Marco Junger is voor de muzikale omlijsting gecontracteerd en de topchefs van Two Hungry Bois zullen ons weer verrassen met hun lekkerste BBQ gerechten. Deze editie van de “Vrienden van Dolphin Live” wil je echt niet missen! Partners, oud leden, leuke vrienden en bekenden! Van harte welkom!

Natuurkamp Schelphoek

We verblijven dit weekend op een unieke plek gelegen midden in een natuurgebied. Natuurkamp Schelphoek is een voormalig bijhuis van een boerderij en bestaat uit twee gebouwen. Het hoofdgebouw bevat gelijkvloers de eetzaal, de keuken en 2 slaapkamers. Op de bovenruimte is een grote studieruimte met bibliotheek. In het tweede gebouw bevinden zich nog 4 slaapruimten. Het is een schitterend gelegen maar basic (stapelbedden) verblijf. We hebben in ieder geval 25 slaapplaatsen tot onze beschikking. Op het terrein kunnen zonodig enkele tenten bijgeplaatst worden. Het natuurgebied ‘De Schelphoek’ is een ideale uitvalsplek voor onderzoek van de kust, het strand en de duinen en natuurlijk duiken.

Het natuurgebied is ontstaan na de waternoodramp van 1953. Ten zuidwesten van Serooskerke voltrok zich een van de grootste dijkbreuken uit het rampgebied, die maar met moeite bedwongen kon worden. Na afsluiting van het enorme dijkgat keerde de rust terug. De vroegere onheilsplek is nu gevarieerd natuurgebied met water, oeverlanden en prachtig aangelegde bospartijen.

Duiken

Voor de liefhebbers is er vrijdagavond een nachtduik. Hier kan je dan eventueel je laatste nachtduik voor het 2 sters brevet doen. Zaterdag zullen we 1 (misschien 2 duiken) doen en ‘s avond barst dan natuurlijk het feest los. Op zondagmorgen nog een laatste duik en dan is het na de lunch alweer tijd om op te ruimen en naar huis te gaan. Voor het geval we stromingsduiken willen maken, moeten we rekening houden met deze tijden. Ondertussen kunnen jullie dan berekenen wanneer we het water in moeten 🙂

Getijden Zierikzee : Vrijdag 30 juni HW 19:45 uur, Zaterdag 1 juli HW 14:40

Kosten

Voor het hele weekend kost en inwoning bedragen de kosten slechts € 120,- (2x overnachting, 2x ontbijt, 2 x lunch en 2x diner). Wil je alleen de zaterdag erbij zijn vragen we een bijdrage van € 45,- voor de hele dag inclusief alles!

 

Bootcamp 2023

Aan- of afmelden kan alleen als je ingelogd bent.